Maak een proefvaart

RowVista® F + MOJO 18' (1)

ROWonAIR® uitproberen? Dat kan tijdens een proefvaart!

Beginnende roeier


We helpen je graag op weg met de roeitechniek zodat je ervaart wat roeien is: een heerlijke ontspannen beweging die je zo licht of zo zwaar kan maken als je zelf wilt. Ondertussen glijd je gemakkelijk over het water en geniet je van de omgeving.

Ervaren roeier

Ben je ervaren roeier dan kan je testen hoe de verschillende boards en systemen roeien. Terwijl je je verbaast over de vaarkwaliteiten van de opblaasbare skiff, geven we als je wilt tips je roeitechniek weer aan te scherpen.

Proefvaart

Tijdens een proefvaart heb je ongeveer een uur de tijd om te testen. Per testronde roeien steeds maximaal 2 personen ieder solo in een boot . Halverwege wissel je van boot met uiteraard de nodige hygiënemaatregelen.  Op die manier kan je de DUDE en MOJO boards en de RowVista® en RowMotion® roeisystemen allemaal ervaren. Er is meer dan voldoende ruimte om goed afstand te houden. Wil je met twee personen komen? Reserveer dan 2 slots tegelijkertijd.

De proefvaarten organiseren we op een centraal gelegen locatie in Nederland bij het ‘Woldstrand ‘aan het Randmeer bij Zeewolde. 

 

Agenda

  • 21 februari – Vrijblijvend proefvaren
    alleen op afspraak > reserveer hier!

Proefvaren kan ook op afspraak in Amsterdam.

Proefvaren bij jouw vereniging? Neem dan contact op.

 

Back to Top

+31332003197

Telefonisch bereikbaar Ma - Vr : 09:00am – 17:00pm