Bezoek de demodag

RowVista® F + MOJO 18' (1)

ROWonAIR® uitproberen?    Dat kan tijdens onze demodagen!

Beginnende roeier
We helpen je graag op weg met de roeitechniek zodat je ervaart wat roeien is: een heerlijke ontspannen beweging die je zo licht of zo zwaar kan maken als je zelf wilt. Ondertussen glijd je gemakkelijk over het water en geniet je van de omgeving.

Ervaren roeier
Ben je ervaren roeier dan kan je testen hoe de verschillende boards en systemen roeien. Terwijl je je verbaast over de vaarkwaliteiten van de opblaasbare skiff,  geven we als je wilt tips je roeitechniek weer aan te scherpen.

Demodag
Tijdens een demodag heb je ongeveer een uur de tijd om te testen. We ontvangen steeds maximaal 2 personen per testronde. Halverwege wisselen we van boot zodat je de DUDE en MOJO boards en de RowVista® en RowMotion® roeisystemen allemaal kan ervaren. Natuurlijk zorgen we voor een goede hygiëne tussendoor en we kunnen gemakkelijk voldoende afstand houden. 

De demodagen organiseren we op een centraal gelegen lokatie in Nederland bij ‘Strand Horst ‘aan het Randmeer. Dit is ook bekend als populaire surflocatie en ligt direct naast de A-28 ruim 20 kilometer ten noorden van Amersfoort.

Agenda

  • 14 november – Demodag Strand Horst, Ermelo
    Vrij toegankelijk, wel op afspraak > boek hier!

Wil je een demo op jouw vereniging? Leuk! Neem dan contact op.

 

Back to Top

Bentinckstraat 8 3861 KW Nijkerk (geen bezoekadres)

+31332003197

Telefonisch bereikbaar Ma - Vr : 09:00am – 17:00pm