Sebastiaan Zuiddam Passie voor watersport

De eerste keer dat ik op zee zeilde, was ik negen weken oud. Je zou kunnen zeggen dat ik ben opgegroeid op het water. Mijn hele jeugd stond in het teken van varen: van familievakanties op een wedstrijdzeilboot tot snel, sneller, snelst als puber op raceboten.

Maar in de loop der jaren leerde ik dat size does matter als het gaat om boten. Want op zee geldt: hoe kleiner het bootje, hoe groter het plezier! De diepstekende kiel van mijn ouders’ boot zorgde ervoor dat we op bijvoorbeeld de Waddenzee nooit op de mooie, gekke plekjes konden komen. En als er na een lange overtocht naar Engeland of Frankrijk eindelijk land in zicht was, moest eerst dat kleine bijbootje eruit, zodat ik me kon uitleven op het water.

“Hoe kleiner het bootje, hoe groter het plezier!”

-Sebastiaan Zuiddam

En toen was daar ineens dat ene bootje dat me alle vrijheid gaf. Het bootje dat me eindelijk kon brengen naar al die plekken waar ik altijd al wilde komen, maar die net buiten bereik lagen. Het Oostenrijkse RowOnAir vormde voor mij dé oplossing: ultieme vrijheid zonder rompslomp. Ik vond het idee zo goed doordacht en zo perfect uitgewerkt, dat ik maar aan één ding kon denken: hier moeten meer mensen van genieten.

De mogelijkheid om RowOnAir te vertegenwoordigen was er en zo ben ik dit avontuur begonnen. In nauwe samenwerking met de Nederlandse ontwerper Jochem Bierma vorm ik het lokale partnerschap van RowOnAir. En daarbij staat de input van klanten voorop. Door het gesprek aan te gaan met mensen die passie hebben voor watersport, kunnen we bestaande producten blijven verbeteren en nieuwe producten op de markt brengen. Zo is de groei van RowOnAir net zo eindeloos als de vrijheid die de producten bieden.

Back to Top

Bentinckstraat 8 3861 KW Nijkerk (geen bezoekadres)

+31332003197

Telefonisch bereikbaar Ma - Vr : 09:00am – 17:00pm