Roeicursus

Roeicursus

ROWonAIR® Nederland heeft de visie dat iedereen overal zonder veel rompslomp kan roeien. Maar er is meer. Of je hard wilt trainen of een tocht wilt roeien het beste resultaat krijg je in alle gevallen  met een optimale roeitechniek. Doe je het goed dan vaar je met een ontspannen slag meteen al sneller, bovendien voorkom je blessures. Voor je eigen veiligheid is het ook goed te weten welke gevaren op de loer liggen bij het beoefenen van watersport.

Daarom wil ROWonAIR® verder gaan dan het aanbieden van materiaal. De Nederlandse importeur Sebastiaan Zuiddam onderzoekt de mogelijkheden samen met de ervaren roeicoach Carla Beekman. Zij is oprichter van Roeiplezier | Enjoyrowing en het Saarrowingcenter en sinds ruim 25 jaar internationaal actief in de roeisport. Zowel beginnende als gevorderde roeiers kunnen terecht.

  • Probeer of je roeien leuk vindt tijdens een introductieles
  • Leer de basistechnieken van het roeien in een paar lessen
  • Schaaf je roeitechniek bij met video, analyse en coaching

De lessen vinden plaats in Amsterdam met 1 of 2 personen, of op een locatie naar wens. Er wordt geroeid met een Rowonair (Mojo/Rowmotion). Heb je belangstelling, laat een bericht achter via onderstaand formulier, of stuur een mail

Back to Top

+31332003197

Telefonisch bereikbaar Ma - Vr : 09:00am – 17:00pm